Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Актуализация на карти


Поддържайте навигационната система актуална

Намерете актуализации на навигационните карти за вашия Volkswagen. За да получите последната актуализация за предпочитания от вас регион, изберете вашия модел автомобил и навигационна система. След това може да изберете пакета, който искате да изтеглите.

Стъпка 1:
Изберете модел

up!
Polo
Beetle
Beetle Cabrio
Scirocco
Golf
Golf GTD
Golf GTE
Golf GTI
Golf R
e-Golf
Golf Cabrio
Golf Sportsvan
Golf Variant
Jetta
T-Roc
T-Roc Cabrio
T-Cross
Taigo
ID.3
ID.4
ID.5
ID.7
Passat
Passat Variant
Passat Alltrack
Passat GTE
Passat GTE Variant
Sharan
Touran
Tiguan
Tiguan Allspace
Touareg
Volkswagen CC
Arteon
Arteon Shooting Brake
Caddy
Caddy California
Caddy Cargo
Amarok
Multivan
Caravelle
California
Transporter
Crafter Kasten
Grand California
Crafter Cab

1 Golf GTD: комбиниран разход на гориво, л/100 км: 5.5–5.2; CO₂ комбинирани емисии, г/км: 143–136; Не са налични данни за разхода и емисиите по NEDC за този автомобил, само по WLTP.

2 Golf GTE: комбиниран разход на гориво, л/100 км: 1.2; комбиниран разход на електрическа енергия, кВтч/100 км: 15.1–14.9; CO₂ комбинирани емисии, г/км: 28–27; Не са налични данни за разхода и емисиите по NEDC за този автомобил, само по WLTP.

3 Golf GTI: комбиниран разход на гориво, л/100 км: 7.6–7.3; CO₂ комбинирани емисии, г/км: 173–166; Не са налични данни за разхода и емисиите по NEDC за този автомобил, само по WLTP.

4 Golf R: комбиниран разход на гориво, л/100 км: 8–7.7; CO₂ комбинирани емисии, г/км: 182–175; Не са налични данни за разхода и емисиите по NEDC за този автомобил, само по WLTP.

5 ID.3: комбиниран разход на електрическа енергия, кВтч/100 км: 16.3–15.2; CO₂ комбинирани емисии, г/км: 0; Не са налични данни за разхода и емисиите по NEDC за този автомобил, само по WLTP.

6 ID.4: комбиниран разход на електрическа енергия, кВтч/100 км: 19.3–16.3; CO₂ комбинирани емисии, г/км: 0; Не са налични данни за разхода и емисиите по NEDC за този автомобил, само по WLTP.

7 ID.5: комбиниран разход на електрическа енергия, кВтч/100 км: 18–15.5; CO₂ комбинирани емисии, г/км: 0; Не са налични данни за разхода и емисиите по NEDC за този автомобил, само по WLTP.

8 ID.7: комбиниран разход на електрическа енергия, кВтч/100 км: 16.3–14.1; CO₂ комбинирани емисии, г/км: 0; Не са налични данни за разхода и емисиите по NEDC за този автомобил, само по WLTP.

9 Passat GTE: комбиниран разход на гориво, л/100 км: 1.2–1; комбиниран разход на електрическа енергия, кВтч/100 км: 15.3–14.8; CO₂ комбинирани емисии, г/км: 28–24; Не са налични данни за разхода и емисиите по NEDC за този автомобил, само по WLTP.

10 Passat GTE Variant: комбиниран разход на гориво, л/100 км: 1.3–1.2; комбиниран разход на електрическа енергия, кВтч/100 км: 15.8–14.9; CO₂ комбинирани емисии, г/км: 30–26; Не са налични данни за разхода и емисиите по NEDC за този автомобил, само по WLTP.

* Посочените данни за разхода на гориво и емисии са определени съгласно предписаните от закона процедури за измерване. От 1 септември 2017 г. всички нови двигатели получават типово одобрение съгласно нова, хармонизирана в световен мащаб процедура за изпитване на леки превозни средства (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure – WLTP). От 01 септември 2018 WLTP започва частично да заменя стария цикъл на измерване NEDC. Поради по-строгите условия за определяне на разхода на гориво и CО2 емисиите, посочените стойности по WLTP в много случаи са по-високи от тези по NEDC. Допълнителна информация за разликите между WLTP и NEDC можете да откриете на www.volkswagen.bg/wltp.

Понастоящем все още съществува задължение по закон да се посочват данни по NEDC. При нови превозни средства, които са типово одобрени съгласно WLTP, стойностите на NEDC се извличат от данните на WLTP. В случаите, когато стойностите на NEDC са посочени като стойностни диапазони, те не се отнасят за конкретно отделно превозно средство и не представляват част от предложението за продажба. Служат единствено за целите на сравнението между различните типове автомобили. Стойностите не вземат предвид по-специално условията на употреба, стила на шофиране, оборудването, опциите или аксесоарите и могат да варират в зависимост от вида на гумите.
Допълнителна информация за официалния разхода на гориво и специфичните CO₂ емисии за нови леки автомобили може да откриете в „Национален справочник за разхода на гориво и емисиите на CO₂ за нови пътнически автомобили категория М1”, свободно достъпен във всички точки на продажба от мрежата на Volkswagen в страната.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип